Wij heten u hartelijk welkom op onze website.

Doe alsof u thuis bent. Wij geven u graag het warme gevoel van uw huis of het huis dat u zoekt. Een huis kopen is namelijk een thuis kopen. Zullen we eerst even samen rustig een kopje koffie of kopje thee drinken?

Wanneer voelt u zich thuis?

Wat is voor u echt belangrijk om zich thuis te voelen? U mag uw schoenen aanlaten of op onze homepagemat achterlaten. Wilt u ons graag aanspreken met onze voornaam of onze achternaam? Heeft u de voorkeur voor u of voor je? Wilt u rustig praten met een keukentafel tussen ons in of wilt u gezellig praten op de bank in de woonkamer?

Uw huis verkopen of een nieuw huis kopen is spannend en leuk tegelijk. Toch?

En dat begrijpen wij. Want er komt best wel wat op u af. Er moet veel geregeld worden. En het gaat om veel geld. En het gaat meer dan alleen om veel geld. U moet ook nog 100% het goede gevoel bij de koop of verkoop van uw huis hebben. Dat kan best wel wat stress, gepieker en twijfel opleveren. En ook heel veel vragen.

Daarom zijn wij er. Uw eigen makelaar.

Bij ons op uw gemak

Wij zorgen ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt bij de koop van uw nieuwe huis of de verkoop van uw huis. Van papierwerk naar champagne tot de sleuteloverdracht. Van A tot Z. Van huis naar thuis. Waarbij u precies weet wat wat u in ons investeert. Want wij kosten inderdaad geld. Maar wij leveren meer voor u op. 

 Ons werk doen we al meer dan twintig jaar in Rotterdam en omstreken. Daardoor hebben wij al heel veel mensen blij kunnen maken met de verkoop van hun huis of de koop van hun thuis.

Hoe komt het dat we ze zo blij hebben kunnen maken? Door voor hen het juiste resultaat te behalen. Deze zin zegt natuurlijk niet zoveel. Maar we laten graag eerlijke klantverhalen zien. Positieve én negatief. Want juist van beide verhalen leren wij.

Maar hoe halen we de juiste resultaten? Dat vertellen we graag. Omdat we weten hoe we uw huis kunnen verkopen. Onder andere met behulp van social media, dankzij onze live presentaties en video’s op Facebook. En uw huis is bij ons ook écht zichtbaar op Funda.

U kunt ons de hele dag bereiken. Wanneer het u uitkomt. De hele dag zijn wij optimaal bereikbaar. Wij komen graag bij u langs.

Voelt u zich thuis bij ons? Dan stellen wij voor om samen een kopje koffie te kunnen drinken. Wanneer kunt u? 

 

AVG instellingen

De AVG privacywetgeving schrijft voor dat een website bezoeker zelf mag bepalen welke cookies wel en niet opgeslagen mogen worden. Cookies zijn kleine bestandjes die op je website worden weggeschreven. Ze dienen ervoor om 1) je bezoek aan onze website te versnellen en 2) voor ons om meer te weten te komen waar onze bezoekers vandaan komen en waar ze naar kijken.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen